Як приховати список блокованих людей у ​​Facebook

Як інструмент соціального маркетингу, Facebook пов’язує ваш бізнес із шанувальниками та послідовниками. Але управління спільнотою любителів брендів вимагає нагляду. Коли користувачі залучають увагу через негативні публікації чи коментарі на вашій діловій сторінці, адміністратор облікового запису сторінки може вибрати вибірково їх заблокувати. Доступна з 2010 року, опція "Заборонити назавжди" допомагає компаніям придушити відволікаючих вкладників. Без додаткового шуму ви можете зосередитись на створенні позитивної репутації свого бренду, залучивши решту шанувальників та послідовників.

1

Увійдіть у свій обліковий запис Facebook.

2

Перейдіть на сторінку вашої компанії.

3

Натисніть "Показати" на панелі навігації на панелі адміністратора.

4

Натисніть "Переглянути все" в розділі "Нові сподобання".

5

Клацніть на "X" біля імені особи, яку ви хочете заборонити.

6

Установіть прапорець "Заборонити назавжди" та натисніть "Добре".

7

Натисніть "Сховати" на панелі навігації на панелі адміністратора, щоб повернутися до початкового подання.

Останні повідомлення